Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
  Bestel of bel 036-5490369
Home  // Portfolio  // Horeca Inrichting  // La Galleria Scheveningen   

La Galleria Scheveningen

Olijfbomen, Serralunga Design lampen, een kleurrijke tegelvloer en schitterend meubilair is allemaal te vinden in Ristorante La galleria Boulevard Scheveningen.

Ristorante La Galleria Boulevard Scheveningen is een heerlijk Italiaans restaurant aan de kust van scheveningen met een uitzicht op zee. U kunt niet alleen lekker eten maar ook terecht voor een bedrijfsfeest of een bruiloft. Met live muziek die regelmatig speelt word uw avond onvergetelijk !

Voor meer informatie kijk op www.lagalleria.nl

Gadgets & Trends heeft hier 10 Bonheur lampen van SerraLunga geleverd en geïnstalleerd. De Bonheur lamp van SerraLunga is een prachtige lamp die in vrijwel elke omgeving past en hier zeker niet misstaat.  De lamp is gemaakt van polyethyleen en bestand tegen alle weersomstandigheden wat niet een overbodige luxe is aan de kust. In de zomer gaat namelijk het dak er af en staan de lampen in de open lucht. Ook zo'n Bonheur lamp in de tuin of op uw terras ? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.