Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
  Bestel of bel 036-5490369
Home  // Portfolio  // Horeca Inrichting  // Mezze Tapasbar Scheveningen   

Mezze Tapasbar Scheveningen

Mezze Arabische Tapasbar is een hotspot in Scheveningen. Gelegen onder het Kurhaus hotel in een Arabische warme setting kunt u genieten van huisgemaakte mezzes. Bijvoorbeeld lekker en snel voordat u naar de bioscoop of naar het circustheater gaat of een avondje uit heeft gepland.

Mezze Arabische Tapasbar ligt slechts 5 minuten lopen van het circustheater, Pathé bioscoop en Holland casino.

Gadgets & Trends heeft aan deze vestiging o.a. 2 LED Verlichte potten geleverd om het terras een opvallend aanzicht te geven. 's avonds een fantastisch gezicht !

De openingstijden zijn van woensdag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur en in het weekend vanaf 12:00 uur. In de zomermaanden is Mezze elke dag geopend vanaf 12:00 uur en de keuken vanaf 15:00 uur.

De tapasbar vindt u onder het Kurhaus op het Gevers Deynootplein 32 te Scheveningen. Voor uitgebreidere info check www.mezze-scheveningen.nl